Water timer Cadeau

Als kennissen van u Samen met u opgeteld

Bestelling en Betaling doen voor

€ 1500.-ieder een timer

maximaal maar een per klant

 Voor klanten die van voor 25-07-2020 zijn gerealiseerd telt het eigen betaalt bedrag niet mee

 

 

 

 

uitpakken digitale water timer computer

 

programmeren digitale water

timer computer

 

Kenmerken:
handmatig bedienen van de timer

zodat er water komt

zie filmpje

 

 

 

 

 

1. waterdichte en duurzame constructie. IP65 waterdicht. Deze waterslangtimer met nieuwe pneumatisch afgedichte componenten en een bovenconnector die is gemaakt van 30% versterkt nylon materiaal, meer slagvast en slijtvast dan ABS is bestand tegen een waterdruk van 10 kg om interne lekkage sterk te voorkomen. ring rond het deksel beschermt de batterijen binnen. 2 maatringen passen goed bij NPT / UN standaard type kraan.
2. Breder bereik van looptimer en intern. Watergift Duur: 1s-59s, 1min-300min. Besproeiingsfrequentie: 1u-23u, 1 dag-15 dagen.In vergelijking met de meeste timer op de markt, kan de kortste besproeiingstijd slechts 1 minuut zijn, onze watertimer kan 1 seconde bereiken, geschikt voor het besproeien van bloemen en de langzaamste besproeiingsfrequentie is 15 dagen, wat zeer geschikt is voor planten met een lage waterbehoefte, zoals cactus, aloë vera, etc. Vooral in de winter. De frequentie van water geven aan veel planten zal afnemen.
3. Multifunctioneel voor meerdere toepassingen. Kinderslotmodel kan onbedoelde activering door kinderen en huisdieren effectief voorkomen en waterverspilling voorkomen. Handmatige regenvertraging is beschikbaar in onze waterkraan-timer om te veel water te voorkomen en veel water te besparen tijdens regendagen. In de handmatige modus kunt u direct water geven zonder uw ingestelde irrigatieprogramma te onderbreken. Deze watertimer kan worden toegepast op druppelirrigatiesystemen, regenemmers, huisdierwater en beregening enz.
4. 3 '' groot scherm en meer dan 6 maanden werktijd. Deze Sprinkler-timer heeft een groot, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm met verbazingwekkend gedetailleerde informatie; zoals wanneer de volgende besproeiingscyclus begint, de resterende tijd voor de huidige besproeiingscyclus en nog veel meer. vooral de batterij-indicator kan de resterende batterij weergeven, zodat u eraan wordt herinnerd de batterij op tijd te vervangen. 2 * AA-batterijen zorgen ervoor dat onze watertimer langer kan lopen 6 maanden Veel energie wordt bespaard als het scherm na 30 seconden in de slaapstand gaat

Instructies:
1. Haal de timer voorzichtig uit de verpakking en er zitten 2 rubberen ringen, een adapter voor een bovenste kraanaansluiting, een snelkoppeling, een gaasfilter, een gebruikershandleiding en een installatiegids in.
2. 2 * AA-batterijen zijn vereist (niet inbegrepen) en plaats ze in het batterijvak.
3. Plaats het gaasfilter en een rubberen ring in de bovenste roterende oranje connector, houd de timer vast en schroef de connector stevig op de slangdraad (3/4 ”). De zwarte adapter is voor 1/2 ”slangdraad.
4. Sluit de slang aan op de onderste connector (3/4 ”). De oranje adapter (16 mm) wordt aangeboden om beter te passen bij het slangtype.

Merk op:
1. Zorg ervoor dat een rubberen ring goed vastzit voordat u de snelkoppeling aansluit op de bovenste kraanaansluiting om waterlekkage te voorkomen.
2. Het product zelf genereert geen druk, maar de druk van leidingwater wordt gebruikt; leidingwater of een waterdrukbron zorgt voor een normaal effluent van de irrigatietimer.
3. Gaasfilter voorkomt vuildeeltjes, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd. Filter regelmatig reinigen en indien versleten vervangen.
4. Vervang de batterijen op tijd als de batterij bijna leeg is om onderbreking van de normale werking te voorkomen; Zorg er bij het vervangen van de batterijen voor dat het batterijvak droog is.
 

 

 

 

meer uitleg volgt spoedig

Geen Garantie

gebruiks aanwijzing goed lezen

mijn inziens is het een goed product